Segueix-nos!
blog
on trobar-nos
testimonis
com comprar
qui som
CISTELLA
La teva cistella
encara està buida
REGISTRAR-SE
ENTRAR
CARN
OUS
PER ESCUDELLA
Pollastre
CONILL
Porc
Vedella
XAI
|
EMBOTITS I FORMATGES
EMBOTIT D'ELABORACIÓ PRÒPIA
EMBOTITS
FORMATGES
Formatges lights
PERNILS
|
ELABORATS
HAMBURGUESES
CROQUETES
BOTIFARRES I SALSITXES
ARREBOSSATS
MARINATS
|
CUINATS
CANELONS
LLEGUMS CUITS DE LA CASA
CUINATS
|
PROMOCIONS
PROMO LLOM CURAT
LLonza del pal 50% Duroc
10,98 €/kg
UNITATS
unitats
Pes aproximat per unitat: 180 gr.
Com vols que t'ho preparem?
Tallades primes, gruixudes, repartit en paquets de 2, 4 o 6 unitats, per congelar, etc.
Sabies que...
Aquesta raça de porc és criada més lentament i amb una bona alimentació. Així, és una carn més gustosa, tendre i de qualitat que la carn de porc normal
Consells
És important que tinguis la planxa ben calenta. No li deixis molta estona que et quedarà eixut. La sal i el pebre sempre després de cuinar-lo