Segueix-nos!
blog
on trobar-nos
testimonis
com comprar
qui som
CISTELLA
La teva cistella
encara està buida
REGISTRAR-SE
ENTRAR
CARN
OUS
PER ESCUDELLA
Pollastre
CONILL
Porc
Vedella
XAI
|
EMBOTITS I FORMATGES
EMBOTIT D'ELABORACIÓ PRÒPIA
EMBOTITS
FORMATGES
Formatges lights
PERNILS
|
ELABORATS
HAMBURGUESES
CROQUETES
BOTIFARRES I SALSITXES
ARREBOSSATS
MARINATS
|
CUINATS
CANELONS
LLEGUMS CUITS DE LA CASA
CUINATS
|
PROMOCIONS
PROMO LLOM CURAT
Sobrassada de Mallorca
19,83 €/kg
UNITATS
unitats
Pes aproximat per unitat: 50 gr.
Com vols que t'ho preparem?
Talls prims, gruixut, tota en un tall, envasat al buit, etc.
Sabies que...
L'origen de la sobrassada sembla trobar-se a Sicília, on es practicava una tècnica anomenada sopressa, que significa "picat", aplicat a la carn per embotir. De Sicília passà a València i a Mallorca.
Consells
La sobrassada és pot combinar amb mel, o també amb formatge.
Al·lèrgies
Lliure d'al.lèrgens