Segueix-nos!
blog
on trobar-nos
testimonis
com comprar
qui som
CISTELLA
La teva cistella
encara està buida
REGISTRAR-SE
ENTRAR
CARN
OUS
PER ESCUDELLA
Pollastre
CONILL
Porc
Vedella
XAI
|
EMBOTITS I FORMATGES
EMBOTIT D'ELABORACIÓ PRÒPIA
EMBOTITS
FORMATGES
Formatges lights
PERNILS
|
ELABORATS
HAMBURGUESES
CROQUETES
BOTIFARRES I SALSITXES
ARREBOSSATS
MARINATS
|
CUINATS
CANELONS
LLEGUMS CUITS DE LA CASA
CUINATS
|
PROMOCIONS
PROMO LLOM CURAT
Entrecot de la part baixa sense os
30,92 €/kg
UNITATS
unitats
Pes aproximat per unitat: 160 gr.
Com vols que t'ho preparem?
Tallat prim, gruixut, repartit en paquets per congelar individuals, 2, 4 unitats, etc.
Sabies que...
Les nostres vedelles són criades a granges de proximitat, a Sant Esteve de Guialbes. Quan les servim sempre les deixem reposar uns dies, així quan te la mengis sigui encara més gustosa i tendre
Consells
Treu-lo de la nevera una bona estona abans, com més gruixut més temps deixa'l fins que estigui a temperatura ambient. Si el fas a la planxa millor que sigui primet amb la planxa ben calenta. A la barbacoa si és gruixut fes-lo amb una bona brasa però separat.