CISTELLA

La teva cistella
encara està buida

Com comprar

Per fer la teva comanda escull els productes que t’agradaria comprar i afegeix-los al teu cistell.

La majoria dels productes de la nostra web es compren per unitats, excepte en alguns casos que es compren en grams. Ho trobaras especificat a cada producte. Quan compris pots utilitzar el camp "Com vols que t’ho preparem?", per especificar si vols el producte en safata, paper film, envasat al buit o qualsevol altre indicació que tinguis.

Quan ja tinguis tot el que vols comprar a la cistella, ja pots efectuar l'ordre de compra. En aquest pas podràs revisar els productes comprats i fer modificacions si ho desitges. Si vols comprar algun producte i no l'has trobat a la web o vols dir-nos qualsevol altra cosa, escriu-ho a l'apartat de "comentaris" que veuràs just abans de finalitzar el procés de compra.

Per comprar has d’estar registrat. Pots fer-ho aquí.

Preus

L'import de la comanda pot variar lleugerament en funció del pes del producte. Per exemple: si compres un pollastre, el preu final variarà en funció del seu pes, o si demanes 2 entrecots variarà en funció de la mida del tall. Tots els preus inclouen IVA.

Com pagar

El pagament es realitzarà en el moment de l'entrega del producte. Per tant, pagaràs la comanda un cop l’hagis vingut a recollir. Podràs pagar tant en efectiu com amb targeta de crèdit.

Recollida de la compra

La recollida de la teva comanda serà a una de les nostres botigues. L’horari de recollida de comandes es de dimarts a divendres de 9 a 13:30 i de 16:45 a 20:15 hores, i dissabtes de 8:30 a 14 hores. Podràs venir a recollir-ho a partir de 24 hores d’haver fet la comanda.

Enviament a domicili

L'horari d'enviament de comandes a domicili és de dimecres a divendres de 16:30 a 20:30h. Per poder garantir l'entrega de la seva comanda han de passar 24 hores des del moment que l'envia. La comanda mínima per aquest servei és de 35 €, té un cost de 1,95 €, i només està disponible per a les següents poblacions: Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sarrià de Dalt, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Cervià de Ter, Celrà, Bordils, Flaçà, Sant Joan de Mollet, Campdorà, Vilablareix, Sant Gregori, Cornellà de Terri, Quart i Fornells de la Selva.