CISTELLA

La teva cistella
encara està buida

Més de 40 anys marcats per la qualitat, l’artesania i la proximitat

La nostra manera de pensar, de fer la feina, de viure, neix al febrer de 1975 a Sarrià de Ter, quan el meu pare, en Joan Nadal Bellapart, comença el seu projecte obrint la Carnisseria Nadal.

En Joan és nascut a l'Empordà i prové de tradició de pagès, on el seus pares ja tenien granja de bestiar i conreaven l'hort per poder alimentar-se en temps difícils com eren aquells.

Ell de jovenet va anar a aprendre l'ofici de carnisser a Figueres i a Girona, on va adquirir els bons coneixements per després de cinc anys començar el seu projecte empresarial. Aquest projecte no hagués sigut possible sense la meva mare, la Maria Àngels Soy Rigau, persona clau en la preparació dels cuinats tradicionals.

Aquesta, doncs, és l'essència de la Carnisseria Nadal, la base de la nostra manera de treballar prové d'aquí. De fer la feina ben feta, de valorar el que realment és important a la vida, i treballar dur però amb molt d'amor.

Actualment som un equip de catorze persones. Durant tot aquest temps hem evolucionat, igual que així ho ha fet la nostra societat. Hem passat de vendre carn fresca a fer tot el que pots veure en aquesta web.

Però el que no oblidem mai és d'on venim, les arrels. Per això elaborem i venem els nostres productes pensant sempre amb el millor per tu. Productes i elaborats de qualitat, cuinats actuals sempre fets amb la base tradicional, i embotits d'elaboració pròpia fets tal i com ens varen ensenyar els nostres avis.

Així doncs, si encara no ens coneixes, i ets una persona que t'agrada menjar sa, cuidar-te i cuidar la teva família, si gaudeixes menjant i creus que és un plaer de la vida, aquí probablement trobaràs allò que estàs buscant.

Jordi Nadal