CISTELLA

La teva cistella
encara està buida

clients satisfets

Treballem dia a dia per aportar el millor a les cuines i taules de milers de persones. Veure la seva satisfacció és la millor recompensa

Sole Muñoz Moreno

Fa aproximadament quatre anys que venim a comprar, des que vam venir a viure al barri. A casa ens agraden molt els diferents tipus d’hamburgueses i les botifarres. I com a productes cuinats la nostra preferència són els canelons i el pollastre.

Els embotits que elaboreu vosaltres són diferents dels que pots trobar arreu. Els que ens agraden més són el pernil dolç i la catalana. Ah, i també la llonganissa!

El motiu principal que ha fet que durant tots aquests anys hagi vingut a comprar és, en primer lloc, la qualitat tant de la carn fresca com els diferents tipus d’elaborats. I evidentment també el tracte i la professionalitat de tots els que esteu darrere el taulell.

Els consells que m’heu donat sempre han estat molt profitosos, ja sigui el detall de com treure el paper de les hamburgueses perquè no s’enganxi, o la manera de com escalfar els plats cuinats fets per vosaltres. I també com ha d’estar la planxa abans de cuinar un bon entrecot!

Les persones, el tracte i, com no, els productes que oferiu amb una bona relació qualitat-preu, és el que diferencia aquesta carnisseria d’altres.