Com comprar a Nadal Artesans

Com comprar a la botiga online?

Per fer la teva comanda online escull els productes que t’agradaria comprar i afegeix-los al teu cistell amb el botó “Afegir a la cistella” que trobaràs a cada pàgina de producte.

Quan ja tinguis tot el que vols comprar a la cistella, ja pots efectuar l'ordre de compra. En aquest pas podràs revisar els productes comprats i fer modificacions si ho desitges. Si vols comprar algun producte i no l'has trobat a la web o vols dir-nos qualsevol altra cosa, escriu-ho a l'apartat de "comentaris" que veuràs just abans de finalitzar el procés de compra.

Per comprar has d’estar registrat. Pots registrar-te aquí.

Com vols que t’ho preparem?

La majoria dels productes de la nostra web es compren per unitats, excepte en alguns casos que es compren en grams. Ho trobaras especificat a cada producte.

Quan compris pots utilitzar el camp "Com vols que t’ho preparem?", per dir-nos si vols el producte en safata, paper film, envasat al buit o qualsevol altra indicació que tinguis.

Preus

L'import de la comanda pot variar lleugerament en funció del pes del producte. Per exemple: si compres un pollastre, el preu final variarà en funció del seu pes, o si demanes 2 entrecots variarà en funció de la mida del tall.

El preu que t’apareixerà al final de fer la comanda et servirà per tenir-ne una idea aproximada. Un cop tinguem la teva comanda a punt t’indicarem el preu final. Tots els preus inclouen IVA.

Com es paga?

El pagament es realitzarà en el moment de l'entrega dels productes. Per tant, podràs fer el pagament a les nostres botigues (si passes a recollir-ho) o quan t’entreguem la comanda a casa. Podràs pagar tant en efectiu com amb targeta de crèdit.

Recollida de la compra a les botigues

Podràs recollir la teva comanda a una de les nostres botigues. L’horari de recollida de comandes es de dimarts a divendres de 9 a 13:30 i de 17 a 20:15 hores, i dissabtes de 9 a 14 hores. Podràs venir a recollir-ho a partir de 24 hores d’haver fet la comanda.

Entrega a domicili

1. Girona, Salt, Sarrià de Ter i rodalies

El servei està disponible per a les següents poblacions: Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sarrià de Dalt, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Cervià de Ter, Celrà, Bordils, Flaçà, Sant Joan de Mollet, Campdorà, Vilablareix, Sant Gregori, Cornellà de Terri, Quart i Fornells de la Selva.

  • Horari d'entregues: dimecres, dijous i divendres de 16:30 a 20:30 h.
  • Comanda mínima: 35 €
  • Cost de l'enviament: 1,95 €

Per poder garantir l'entrega de la teva comanda, l'has de fer amb un mínim de 24 hores d'antel·lació.

2. Resta de poblacions de la província de Girona i província de Barcelona

El servei d'entrega a domicili està disponible per la resta de poblacions de la província de Girona i per totes les poblacions de la província de Barcelona.

  • Horari d'entregues: dimecres, dijous i divendres de 9:00 a 13:00 h.
  • Comanda mínima: 50 €
  • Cost de l'enviament: 5 €
  • Compres superiors a 100 €, cost d'enviament 1,95 €

Per poder garantir l'entrega de la teva comanda, l'has de fer com a molt tard a les 20:00 hores de dos dies abans de l'enviament.

Et queda alguna pregunta?

No dubtis en escriure’ns a info@nadalartesans.cat, trucar-nos al 972 17 06 53 o escriure’ns un Whatsapp al 621 213 892 i estarem encantats d’ajudar-te!

Registra't i rebràs ofertes, novetats i consells pràctics!

  REGISTRAR-SE  

 

Repartim a domicili a: Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sarrià de Dalt, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Cervià de Ter, Celrà, Bordils, Flaçà, Sant Joan de Mollet, Campdorà, Vilablareix, Sant Gregori, Cornellà de Terri, Quart i Fornells de la Selva. També a la zona de Barcelona! Consultar condicions
El proper dia 5 de març començarem amb
el servei a domicili
T'ho portem a casa per només 1,95€ Consulta localitats

AVÍS IMPORTANT

Horaris especials de Nadal 2020

Servei a domicili tots els dimecres, dijous i divendres de 16:30 a 20:30 a excepció de:

Dimarts 22 de desembre
Fem també servei a domici de 16:30 a 20:30 h.

Dijous 24 de desembre, dijous 31 de desembre i dimarts 5 de gener
Totes les botigues obertes de 9 a 15 h. A la tarda tancat. Servei a domicili també de 9 a 15 h.

  D'ACORD