Com comprar a Nadal Artesans

Com comprar a la botiga online?

Per fer la teva comanda online escull els productes que t’agradaria comprar i afegeix-los al teu cistell amb el botó “Afegir a la cistella” que trobaràs a cada pàgina de producte.

Quan ja tinguis tot el que vols comprar a la cistella, ja pots efectuar l'ordre de compra. En aquest pas podràs revisar els productes comprats i fer modificacions si ho desitges. Si vols comprar algun producte i no l'has trobat a la web o vols dir-nos qualsevol altra cosa, escriu-ho a l'apartat de "comentaris" que veuràs just abans de finalitzar el procés de compra.

Per comprar has d’estar registrat. Pots registrar-te aquí.

Com vols que t’ho preparem?

La majoria dels productes de la nostra web es compren per unitats, excepte en alguns casos que es compren en grams. Ho trobaras especificat a cada producte.

Quan compris pots utilitzar el camp "Com vols que t’ho preparem?", per dir-nos si vols el producte en safata, paper film, envasat al buit o qualsevol altra indicació que tinguis.

Preus

L'import de la comanda pot variar lleugerament en funció del pes del producte. Per exemple: si compres un pollastre, el preu final variarà en funció del seu pes, o si demanes 2 entrecots variarà en funció de la mida del tall.

El preu que t’apareixerà al final de fer la comanda et servirà per tenir-ne una idea aproximada. Un cop tinguem la teva comanda a punt t’indicarem el preu final. Tots els preus inclouen IVA.

Com es paga?

El pagament es realitzarà en el moment de l'entrega dels productes. Per tant, podràs fer el pagament a les nostres botigues (si passes a recollir-ho) o quan t’entreguem la comanda a casa. Podràs pagar tant en efectiu com amb targeta de crèdit.

Recollida de la compra a les botigues

Podràs recollir la teva comanda a una de les nostres botigues. L’horari de recollida de comandes es de dimarts a divendres de 9 a 13:30 i de 17 a 20:15 hores, i dissabtes de 9 a 14 hores. Podràs venir a recollir-ho a partir de 24 hores d’haver fet la comanda.

Entrega a domicili

Província de Girona

El servei està disponible per a les següents poblacions: Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sarrià de Dalt, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Cervià de Ter, Celrà, Bordils, Flaçà, Sant Joan de Mollet, Campdorà, Vilablareix, Sant Gregori, Cornellà de Terri, Quart i Fornells de la Selva.

L'horari d'enviament de comandes a domicili és de dimecres a divendres de 16:30 a 20:30h. La comanda mínima per aquest servei és de 35 € i té un cost de 1,95 €.

Per poder garantir l'entrega de la teva comanda han de passar 24 hores des del moment en que la sol·licitis.

Província de Barcelona

El servei d'entrega a domicili està disponible per les poblacions de les següents comarques: Barcelonès, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Baix Llobregat i Garraf.

L'horari d'entrega de les comandes a domicili és els dijous i divendres de 16:30 a 20:30h. La comanda mínima per aquest servei és de 60 € i té un cost de 5 €. Per compres superiors a 100 € l'enviament és gratuït.

Per poder garantir l'entrega de la teva comanda han de passar 24 hores des del moment en que la sol·licitis.

Et queda alguna pregunta?

No dubtis en escriure’ns a info@nadalartesans.cat, trucar-nos al 972 17 06 53 o escriure’ns un Whatsapp al 621 213 892 i estarem encantats d’ajudar-te!

Registra't i rebràs ofertes, novetats i consells pràctics!

  REGISTRAR-SE  

 

Repartim a domicili a: Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sarrià de Dalt, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Cervià de Ter, Celrà, Bordils, Flaçà, Sant Joan de Mollet, Campdorà, Vilablareix, Sant Gregori, Cornellà de Terri, Quart i Fornells de la Selva. També a la zona de Barcelona! Consultar condicions
El proper dia 5 de març començarem amb
el servei a domicili
T'ho portem a casa per només 1,95€ Consulta localitats

AVÍS IMPORTANT

Horaris especials de Nadal 2020

Servei a domicili tots els dimecres, dijous i divendres de 16:30 a 20:30 a excepció de:

Dimarts 22 de desembre
Fem també servei a domici de 16:30 a 20:30 h.

Dijous 24 de desembre, dijous 31 de desembre i dimarts 5 de gener
Totes les botigues obertes de 9 a 15 h. A la tarda tancat. Servei a domicili també de 9 a 15 h.

  D'ACORD